kafana švaler

Kafana Švaler

Kafana Švaler nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji u gradu i poput prijatelja Kafana Korčagin, Kafana Limun Žut i Kafana Mala Maca, predstavlja simbol najboljeg kafanskog provoda u Beogradu.

Za sve one koji imaju nedoumicu u značenju reči "švaler", ona je nastala od korena francuske reči chevalier, što znači vitez.

Kapacitet Švaler kafane je 130 ljudi, a enterijer zadovoljava visoke estetske kriterijume, a iako nije tipičan kafanski.

Poseban šmek našoj toploj i domaćinskoj atmosferi daju simpatične tapete, umetničke slike mrtve prirode, stari lusteri, osvetljenje, ali i natpisi po zidovima.

U trenutku kada napravite predah od zaista spektakularnog provoda koji Vas očekuje iz nedelje u nedelju, možete pročitati po koji zanimljivi citat: "Kad bi majka znala sta ja znam, tukla bi me svaki dan...", "Ljubio sam puno i dosta, samo jedna na mom srcu osta!", i jedna od Željka Jevtovića - "Mili bože sve su žene iste napiju me, pa me iskoriste…"

Ove veoma simpatične, ali i poučne rečenice lepo će Vas nasmejati, dok uživate u provodu sa Vašim prijateljima ili voljenom osobom. Što se muzike tiče, u kafani Švaler očekuju Vas vrhunski izvođači, ozvučeni tamburaši i bendovi koji će Vaš provod učiniti fenomenalnim. Ono što je sigurno dobar provod u našoj kafani ne izostaje.

Kafana Švaler je idealno mesto za sve ljubitelje boemskog uživanja i dobrog noćnog provoda. U našoj kafani gaji se tradicija veoma pristojnih cena, što znači da nećete morati da potrošite pravo malo bogatstvo kako bi se dobro proveli.

U našoj ponudi nalazi se raznovrstan izbor vina i domaće rakije, po najpovoljnijim cenama u gradu. Kod nas je sve podređeno Vašem uživanju i maksimalno dobrom provodu.

Topli kutak kafane Švaler uvući će Vam se u srce već pri prvom dolasku, jer pravi merak se ovde prosto doživi. Ukoliko ste meraklija i volite da se provodite u kafanskom duhu, Švaler je pravo mesto za Vas!

DOBRODOŠLI I ŽIVELI.

kafana švaler