kafana limun žut

Kafana Limun Žut

Kafana Limun Žut se nalazi u širem centru Beograda u neposrednoj blizini Vukovog spomenika, u ulici Dimitrija Tucovića broj 88 na Zvezdari. Kafana Limun Žut radi cele nedelje, osim ponedeljka, od devet uveče do dva sata posle ponoći. Sve to vreme vam je na raspolaganju gostoprimstvo osoblja, širok spektar pića i odlična muzika uživo.

Utorkom i četvrtkom možete da pijete vrhunsku rakju za SAMO 99 dinara. Za dobru atmosferu zadužen je ozvučeni orkestar "Sale Bend".

Sreda je rezervisana za jedinstvenu akciju u gradu - "PLATI RAKIJU KOLIKO IMAŠ GODINA"! Sredom, petkom i subotom vas zabavlja "Taške Bend", bend koji jednostavno svira sve - od zabavne i narodne, do prave kafanske muzike!

Nedeljom imamo ALL INCLUSIVE veče (sva domaća pića) dame - 9€, momci - 14€! Za pravu kafansku muziku zadužen je Mala Maca Bend.

Kafana Limun Žut je jedna od retkih kafana u Beogradu koja je zaseban objekat, a čitav stil eksterijera i enterijera je u duhu etna. Cela kafana je tako koncipirana da je sve smešteno u jednu veliku prostoriju, tako da je položaj svakog stola odličan i gde god da se nalazili uvek ste u centru pažnje.

kafana limun žut